Algemene Activiteiten

Steenkoolgas in Limburg? Debat!

Datum: 
di, 29/04/2014 - 19:30 to 21:30
Type Activiteiten: 

Climaxi organiseert ism Masereelfonds, Friends of the Earth, Limburgse Milieukoepel, Greenpeace, Klimaat en Sociale Rechtvaardigheid en de Universiteit voor het maatschappelijk belang een debat  rond steenkoolgas in Limburg. Minister Schauvliege heeft in april 2013 het licht op groen gezet voor een opsporingsvergunning naar steenkoolgas in Limburg.

Leuven: Medewerkersdag Vormingplus

Datum: 
do, 01/06/2017 - 14:00 to 16:00
Type Activiteiten: 

Vormingplus houdt zijn medewerkersdag in Leuven. Tijdens die dag wordt besproken hoe Vormingplus zal omgaan met het nieuwe decreet, met name met de toevoeging van maatschappelijke actie in het eigen takenpakket. Climaxi doet er een workshop van 14 tot 16 uur, samen met EVA, rond Communicatie als hefboom voor maatschappelijke actie. Gesloten activiteit.

Protestmars - Trump not welcome

Datum: 
wo, 24/05/2017 - 17:00 to 22:00
Type Activiteiten: 

Op 24 en 25 mei komt Donald Trump naar België voor een NAVO top. Deze protestmars is gericht tegen Trump en zijn miljardairsregering. Het is een mars voor de vrede en tegen militaire avonturen, voor het behoud van onze planeet en ons leefmilieu, voor de verdediging van de mensenrechten van alle mensen, voor de strijd tegen seksisme, racisme en discriminatie.

Afspraak aan Brussel Noord.

info: https://www.trumpnotwelcome.be/

Herzele: Erik Grietens over omgevingsvergunning

Datum: 
di, 16/05/2017 - 20:00 to 22:30
Type Activiteiten: 

Ruimtelijke ordening is in Vlaanderen voortdurend in beweging. Momenteel wordt er gewerkt aan nieuwe plannen en binnenkort gaat de omgevingsvergunning definitief van start. Die gaat bouwvergunning én milieuvergunning in één systeem combineren. Erik Grietens is specialist Ruimte bij de Bond Beter Leefmilieu en auteur van het boek 'Ruimtelijke Ordening in Vlaanderen'. 

Subscribe to RSS - Algemene Activiteiten