VOORSTELLING FISH & RUN 3

Add to Calender 2018-04-24 18:00:00 2018-04-24 18:00:00 VOORSTELLING FISH & RUN 3 | Climaxi Vier jaar na ‘Fish & Run 2’ werd het voor Climaxi tijd om de temperatuur van het zeewater nog eens te meten. Europa is een nieuw visserijbeleid aan het uitvoeren en dat verdient wat onderzoek. Filip De Bodt en Saddie Choua gingen samen met anderen in België en Nederland op zoek naar de effecten van dat beleid. Ze zagen méér vis dan toen en hoorden dat het met een aantal visbestanden in de Noordzee beter gaat. Al is dat dan weer niet het geval voor onze deur. In Nederland vertaalt zich dat in een gezonde visserij met investeringskansen. In België blijft de sector slinken. https://climaxi.org/agenda/voorstelling-fish-run-3-0 Grote Markt 9660 Ronse Climaxi no-reply@xio.be Europe/Brussels public

 

Organisatie: Transitienetwerk Ronse (TRAP-Ronse, Vermeylenfonds Ronse, Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender, Natuurpunt Ronse, VC De Branderij).

Vier jaar na ‘Fish & Run 2’ werd het voor Climaxi tijd om de temperatuur van het zeewater nog eens te meten. Europa is een nieuw visserijbeleid aan het uitvoeren en dat verdient wat onderzoek. Filip De Bodt en Saddie Choua gingen samen met anderen in België en Nederland op zoek naar de effecten van dat beleid. Ze zagen méér vis dan toen en hoorden dat het met een aantal visbestanden in de Noordzee beter gaat. Al is dat dan weer niet het geval voor onze deur. In Nederland vertaalt zich dat in een gezonde visserij met investeringskansen. In België blijft de sector slinken.

Zaal Harmonie, Grote Markt 9660 Ronse

20 uur

Inkom: 5 €